Privaloma nurodyti šiuos duomenis:
- A) maisto produkto pavadinimą;
- B) sudedamųjų dalių sąrašą;
- C) visas II priede išvardytas sudedamąsias dalis ar pagalbines perdirbimo medžiagas, ar medžiagas, gautas iš II priede išvardytų medžiagų arba produktų,
-
- sukeliančių alergijas ar netoleravimą, naudojamus gaminant ar ruošiant maisto produktą ir išliekančias galutiniame produkte, nors ir pakitusiu pavidalu;
- D) tam tikrų sudedamųjų dalių ar jų kategorijų kiekį;
- E) maisto produkto grynąjį kiekį;
- F) minimalų tinkamumo vartoti terminą arba nuorodą
„Tinka vartoti iki…“ (data);
- G) visas specialias laikymo ir (arba) vartojimo sąlygas;
- H) nurodyto maisto verslo operatoriaus pavadinimą ar įmonės pavadinimą ir adresą;
- I) kilmės šalį ar kilmės vietą 26 straipsnyje numatytais atvejais;
- J) vartojimo instrukciją, jei be jos būtų sudėtinga teisingai vartoti šį maisto produktą;
- K) daugiau kaip 1,2 % tūrio koncentracijos alkoholio turinčių gėrimų faktinę alkoholio koncentraciją, išreikštą tūrio procentais;
- l) maistingumo deklaraciją