Skubios medicinos pagalbos turniketas – SAM XT juodas

52.03  su PVM

Skubios medicinos pagalbos turniketas SAM XT juodas.

Liko 21

Geriausias šiai dienai rinkoje esantis skubios medicinos pagalbos turniketas – SAM XT

SAM XT turniketas (Extremity Tourniquet) – amerikiečių gamintojų SAM Medical, kurie daugiau nei 30 metų dirba taktinės medicinos produktų gamyboje, turniketas yra yra vienas naujausių ir patogiausių bei efektyviausių turniketų skirtų naudoti realiomis sąlygomis. Esant masyviam kraujavimui iš galūnių mirtingumas sumažėja net 85%. Šie rezultatai bei 100% produkto patikimumas padaro šį turniketą vienu geriausiu ir patogiausiu visoje rinkoje. Puikiai tiks automobilio bei biuro pirmos pagalbos rinkinio papildymui.

Pagrindinis šio turniketo privalumas – jo uždėjimo laikas dėl patogaus ir naujoviško dizaino kas patobulino jį  dar labiau:

1. Metalinė C formos malūnėlio fiksavimo kilpa tvirtesnės nei ankstesniuose turniketuose, galimas fiksavimas iš abiejų pusių užtikrina patogų turniketo naudojimą abiem rankomis.;

2. Veržimo malūnėlis pagamintas iš 6061-T6 plieno. Dėl to, kad malūnėlis pagamintas iš metalo, jis yra daug patikimesnis nei panašūs turniketai su plastikiniais malūnėliais.

3. Truforce sagtis – tvirtesnė, neleidžia diržui atsileisti.  Truforce“ technologija apsaugo nuo nulinkimo, mechaniškai pritvirtindama diržą jį įtempiant.

4. Diržas pagamintas iš vieno sluoksnio nailono juostos ir turi papildomą kabliukų ir kilpų sistemą, kuri jį pritvirtina. Ši technologija yra daug efektyvesnė nei sistema su Velcro, kuri gali sugesti, kai ant jos pateka vandens ar nešvarumų.

5. Stabilizuojančioji plokštelė – patogesnė ir sustiprinta plokštelė gerai lankstosi tačiau gerai prisitaiko prie kūno formos taip sukeldama mažiau diskomforto nukentėjusiajam tačiau palaikanti tikslinį spaudimą.

Turniketas SAM XT (Extremity Tourniquet) gaminamas nuo 2017 m., yra įtrauktas į TSCC rekomendacijų sąrašą.

Supakuota po 1 vnt, pakuotės matmenys 15  x 5  x 5 cm.

Svoris 108 g

Naudojamos dalies ilgis 890 mm

Dydis 63х38х184 mm

Supakuota po 1 vnt