Higienos reikalavimų nesilaikymas maitinimo sektoriuje gali kainuoti net iki 12 tūkst. eurų

Daugiau skaitykite kodėl turime saugiai tvarkyti maistą ir turėti higienos pažymėjimą.

VMVT specialistai tam, kad būtų užtikrintas reikalavimų atitikimas, nuolat planuoja įvairių maitinimo įstaigų ir gamybos cechų patikrinimus, kurie inicijuojami atsižvelgiant į daugelį faktorių. Įtakos tam turi ir Europos Sąjungos atsakingų institucijų politika maisto saugos klausimais, o sezoniniai restoranai ir kavinės yra tikrinami prieš kiekvieną šiltąjį metų laiką.

https://aina.lt/higienos-reikalavimu-nesilaikymas-maitinimo-sektoriuje-gali-kainuoti-net-iki-12-tukst-euru/#google_vignette

Plauna Raudonas Uogas



Militra – įgūdžiai, kurie gelbėja gyvybes!