Būsena Neturite prieigos Kaina 10 Veiksmai Įsigyti kursą Higienos pažymėjimas (H7) – Keleivinio transporto darbuotojams Kurso turinys I dalis. Maisto sauga Kodėl maisto sauga ir higiena yra labai svarbu 1.28 min. Kas yra maistas ir jo sauga – 3.54 min. Kaip užtikrinti, kad maistas būtų saugus? – 4.45 min. Teisės aktai Patalpų ir įrangos higiena Mikrobiologinės patalpų salygos II dalis. maisto tvarkymo subjektų higienos reikalavimai Saugūs maisto tvarkymo principai Maisto tarša ir jos profilaktika Asmens higiena Vartotojų informavimo reikalavimai III dalis. Bendrieji maisto produktų ženklinimo reikalavimai Maistu plintančios ligos IV DALIS. Per maistą plintančios ligos Pažeidžiamiausios grupės/Infekcijos šaltinis Kas gali sukelti per maistą plintančias ligas Maisto alergija Maistu plintančios ligos – išvados COVID-19 H7-praktika.2022 H7-Testas.2022